logo ikaros aalst

Ikaros Aalst


Welkom bij schoonheidsinstituut Ikaros in Aalst.

Ikaros is gelegen op wandelafstand van de grote markt in Aalst. Je wordt er hartelijk ontvangen en de wensen van de klant staan er centraal zodat je zorgeloos kan ontspannen en genieten van een aangename behandeling met relaxerende muziek.

Voor alle schoonheidsbehandelingen kan je terecht in het schoonheidsinstituut, na overleg wordt er een geschikte behandeling aangeboden afhankelijk van de juiste huidanalyse en de noden van de huid.

Schoonheidsinstituut Ikaros biedt zowel verzorgende als ontspannende traditionele behandelingen aan waaronder lichaams- en gelaatsverzorgingen, massages, make-up en ontharingen; zowel de klassieke waxbehandeling als de definitieve ontharingen met VPL Energist toestel. Het schoonheidsinstituut biedt ook behandelingen aan voor huidverjonging. Naast de verzorgende behandelingen kan je er ook terecht voor het plaatsen van gelnagels. Voor meer informatie kan je op onze pagina behandelingen terecht.

Al de verzorgingen worden met BABOR producten uitgevoerd.

Schoonheidsinstituut Ikaros staat sinds 1994 garant voor professioneel advies waarbij schoonheidsspecialiste Marleen u met raad en daad bijstaat met de uitgebreide keuze aan BABOR producten.

babor excellence instituut

HET KWALITEITSLABEL VOOR SCHOONHEIDSINSTITUTEN

Bekroond voor vakmanschap, productkennis en sfeer.

HET KWALITEITSLABEL VOOR SCHOONHEIDSINSTITUTEN

Bekroond voor vakmanschap, productkennis en sfeer.

Alleen de schoonheidsinstituten die aan de hoge kwaliteitseisen van BABOR voldoen met betrekking tot de professionele competentie, het BABOR-assortiment en de sfeer krijgen de begeerde certificering.

Niet iedere schoonheidsspecialiste krijgt dit label als symbool voor kwaliteit in haar schoonheidsinstituut. En dit om een goede reden...

De basis van deze certificering is de competentie van de schoonheidspecialisten die met BABOR producten en toestellen werken en u volgens onze behandelings-methoden verwennen! Daarom nemen BABOR schoonheidsspecialisten met hun teams, als beauty experts, regelmatig aan BABOR trainingen deel. Wat betreft werkstoffen-kennis en HighTech, zijn de schoonheidsspecialisten heel goed opgeleid en voortdurend op de hoogte.