logo ikaros aalst
Babor Ampoule concentrates 2021
Babor Ampoule concentrates 2021

INSPIRED BY NATURE.
EMPOWERED BY SCIENCE.

Promotie: onze beperkt verkrijgbare 7-daagse ampullenkuren

Nature meets science: zes beperkt verkrijgbare 7-daagse ampullenkuren – afgestemd op verschillende huidbehoeften – brengen de performance van sterk geconcentreerde werkstoffen en de kracht van natuurlijke ingrediënten bijeen.

Babor Ampoule Concentrates 2021 Perfection

FLAWLESS & RADIANCE


De highlight van onze collectie: de nieuwe, beperkt verkrijgbare Phyto AHA-ampul. Deze zorgt binnen slechts 7 dagen voor een gelijkmatige en jeugdig stralende huid. Met een 8% AHA-complex uit 100% natuurlijk fruitzuur is deze kuur zacht voor de huid en tegelijkertijd uiterst doeltreffend: het regenererende peeling-effect reduceert rimpeltjes en hyperpigmentatie, en verfijnt de huid.

Inhoud: 7× Phyto AHA, 7 × 2 ml | €29,90
Naar de Webshop
Babor Limited Edition Ampoule Concentrates 2021 behandeling

LIMITED EDITION
Ampoule Concentrates Behandeling

Gelaatsverzorging met ampoules uit de 2021 Ampoule Concentrates collectie


Ontdek de behandeling
Babor Ampoule Concentrates 2021 Lifting

LIFTING & FIRMING


Hét beauty-geheim voor een gladder uitziende huid. Onze LIFTING-kuur verbetert de stevigheid van het huidweefsel en de elasticiteit van de huid. De huid ziet er onmiddellijk jeugdiger, gladder en steviger uit.

Inhoud: 4 x 3D Firming, 3 x Lift Express. 7 × 2 ml | €29,90
Naar de Webshop
Babor Ampoule Concentrates 2021 Repair

REGENERATION & RESISTANCE


Voor een stralend mooie huid die beter bestand is tegen de dagelijkse uitdagingen. De marine werkstof epocyl brengt een gespannen huid weer in balans en versterkt het huideigen afweersysteem. Bovendien ondersteunen extracten van algen en truffels het regeneratieproces – dit gaat tekenen van huidveroudering tegen.

Inhoud: 4× Beauty Rescue, 3× Active Night. 7 × 2 ml | €29,90
Naar de Webshop
Babor Ampoule Concentrates 2021 Chill

RELAX & RECOVERY


Pure ontspanning! De hennepolie in onze CHILL-set bevordert het regeneratievermogen van de gestreste huid. Aloë vera, cactus en panthenol kalmeren en hydrateren de huid. Stress behoort tot het verleden.

Inhoud: 7× Hemp & Peace. 7 × 2 ml | €26,90
Naar de Webshop
Babor Ampoule Concentrates 2021 Energy

VITALITY & STRENGTH


Een energieboost voor de vermoeide huid met plankton-algen-extracten die de huidfuncties vitaliseren. De huid wordt verstevigd, de vochtdepots worden opnieuw opgebouwd en de vermoeide, gestreste huid wordt in balans gebracht. Charge your batteries.

Inhoud: 4× Algae Vitalizer, 3× Beauty Rescue. 7 × 2 ml | €26,90
Naar de Webshop
Babor Ampoule Concentrates 2021 Hydra

MOISTURE & GLOW


De ultieme dorstlesser voor een dorstige huid. Hyaluronzuur, betaïne uit suikerriet en polysacharide werken intensief hydraterend om de huid van vocht te voorzien. Dankzij de glow-pigmenten ziet de teint er gelijkmatiger en natuurlijk fris uit. Ready to glow?

Inhoud: 4 × Hydra Plus, 3 × Perfect Glow. 7 × 2 ml | €19,90
Naar de Webshop